O nama

Dobro došli na internet stranice PROGEN agencije za posredovanje u prometu nekretninama.
Na našim stranicama možete pronaći cjelokupnu ponudu nekretnina iz našeg interesnog područja, a koja obuhvaća sve vrste nekretnina na sirem području grada Dubrovnika i susjednih općina.

Na tržištu smo od 2000 godine. U koordinaciji sa odvjetničkim te javnobilježničkim uredom, ovlaštenim arhitektima, geodetima, građevinskim inženjerima, poreznim savjetnicima nudimo vam sigurnost u kupnji ili prodaji nekretnine.
Ugovornom obvezom omogućujemo dolazak u vezu kupca i prodavatelja radi zaključivanja pravnog posla, procjenjujemo tržišnu vrijednost nekretnine, u suradnji s ugovornim odvjetničkim uredom provjeravamo dokumentaciju nekretnine, te upoznajemo kupca i prodavatelja sa svim zakonskim i poreznim obvezama koje proizlaze iz same kupoprodaje nekretnine.

Agencija ima Rješenje o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina i upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK).

Agencija je osigurana od odgovornosti za štetu koja bi nalogodavcu ili trećim osobama moglo prouzročiti obavljanjem posredovanja, odnosno 1.000.000,00 (milijun)kn u jednoj osiguravateljskoj godini, sukladno članku 5.Zakona o posredovanju u prometu nekretnina (NN br.107 od 19.10.2007 godine).

Poštedite sebe ili svoje bližnje torture prodaje, kupnje ili iznajmljivanja nekretnine, obavite to s nama mirno uz pravu sigurnost.

Nadamo se da će te na našim stranicama pronaći interes, te nam se obratiti s povjerenjem.